Uusimmat viestit

by vaeltaja

Nezil Sadalbari, pormestari Sadalbarin toinen, on karannut miehensä luota! Eikä siinä vielä kaikki! Rouva Sadalbaria syytetään tytärpuolensa, raskaana olevan sellaisen, murhayrityksestä, sekä tuon miehen Randall Laukhamin, ser Randall Laukhamin, myrkytyksestä
Oikea jymy skandaali!

Pormestarin rouva joutuu oikeuden eteen Tremasissa!

by vaeltaja
Päivitetty vuoteen 280 asti.
by sibby
Timarion TakkutukkaKOKO NIMI:
Timarion (ei sukunimeä)
LEMPINIMI: Takku, Takkutukka
IKÄ JA SYNTYMÄAIKA: 16, syntynyt 6. Ensimmäistä Suvenkuuta 2203
LAJI: Puolihaltia (kuolevainen)
SUKUPUOLI: Mies
SIVIILISÄÄTY: Naimaton
AMMATTI/ASEMA: Sekatyöläinen

MENNEISYYS

Timarionin syntymä oli puhdas vahinko. Hänen haltiaäitinsä oli kalmanilainen katunainen, isänsä taas pahainen kulkuri Ganosportista, tai ainakin sellaisena esiintyvä mies. Koska miestä ei tuon lupauksista huolimatta kuulunut takaisin, nainen päätti lähteä etsimään tuota Ganosportista asti. Perille päästyään hän kuitenkin sairastui vakavasti. Kävi niin onnettomasti, ettei nainen haltiaverestään huolimatta selvinnyt ja niin pikkuinen pellavapäinen poika jäi orvoksi. Eräs sisar löysi hänet ja vei mennessään. Timarion päätyi luostarin ylläpitämään orpokotiin, muiden kaltaistensa äidittömien ja isättömien lasten joukkoon. Elämä orpokodissa oli kaikkea muuta kuin pelkkää leikkimistä ja ilonpitoa. Lasten päiviin kuului Timarionin mielestä lukuisia rukoushetkiä, sekä kaikkea muuta ankeaa ja pakollista. Lapsia yritettiin myös opettaa lukemaan ja kirjoittamaan, mutta kaikkien kohdalla tulokset eivät olleet toivottuja. Timarion oli yksi niistä, joille kirjaimet tuottivat jatkuvasti ongelmia. Häntä ei muutenkaan opiskelu kiinnostanut, vaan hän olisi mieluummin leikkinyt päivät pitkät muiden poikien kanssa. Orpokoti ei ollut vilkkaalle Timarionille mieluisa paikka, mutta siellä hän sinnitteli yli kymmenen vuotta. Tuona aikana Timarion ehti oppia lukeman ja kirjoittamaan, joskin varsin puutteellisesti. Laskupäätä hänellä ei ollut senkään vertaa. Häneltä onnistuikin jo pienenä poikana paremmin käytännön työt kuin turhauttava asioiden opettelu.

Vuodet kuluivat ja Timarion kasvoi. Yhä edelleen hän asui orpokodissa ja yritti parhaansa mukaan tulla toimeen siellä olevien aikuisten kanssa. Timarionilla oli kuitenkin taipumusta tehdä jos jonkinlaista kolttosta yhdessä muutaman ikäisensä pojanriiviön kanssa, etenkin tavaroiden näpistely ja muu sellainen oli varsin hupaisaa. Heistä ei uskottu koskaan tulevan kunnon kansalaisia ja suureen ääneen pojat uhosivatkin, etteivät sellaiseksi edes aikoneet tulla, vaan seuraisivat isiensä jalanjäljissä. Näin myös Takkutukaksi jo tuolloin kutsuttu Timarion uhosi, vaikkei tiennytkään oliko isänsä kunnon kansalainen vai ei. Oikeasti Timarionilla oli joskus orpokodissa ihan hauskaakin, tai niin hän on hieman vartuttuaan tajunnut. Hänellä oli siellä paljon ikäisiään tovereita ja tekemisestä ei ollut pulaa. Useimmiten tarjolla ollut tekeminen oli kuitenkin liian tylsää ja poika saattoi karkailla. Yöksi hän kuitenkin aina palasi, sillä ei hänellä ollut muutakaan paikkaa, saati sitten uskallusta elää omillaan kadulla. Hän kun oli pohjimmiltaan melkoinen arkajalka, vaikka muuta yritti kovasti esittää.

Takku ei ollut ehtinyt täyttää vielä kymmentäkään vuotta, kun orpokodin vanhimmat pojat joutuivat (tai lähtivät jopa vapaaehtoisesti silkkaa tyhmyyttään) mukaan Rothwynia vastaan käytyyn sotaan. Hänet itsensä todettiin vielä liian nuoreksi ja heiveröiseksi ja hyvä niin, muutoin hän olisi todennäköisesti syyllistynyt rintamakarkuruuteen. No, karkuriksi hän ryhtyi silti, sillä pelätessään sittenkin joutuvansa sotaan, hän karkasi oprpokodista ja alkoi tienata omaa rahaa toimimalla juoksupoikana ja apumiehenä milloin kenellekin.


ULKONÄKÖ

Takku on vartaloltaan hoikka, eikä erityisen lihaksikas miehenalku. Pituutta löytyy noin 170 senttiä ja painoa pikemminkin liian vähän kuin liian paljon. Ehkäpä juuri keveydestään johtuen Takulta löytyy ketteryyttä ja nopeutta. Hän onkin tottunut juoksemaan karkuun vihaisia myyjiä, joita kolttosillaan on kiusannut. Nuorukaisen iho on väriltään vaalea, auringossa se tosin ruskettuu hyvinkin tummaksi. Takkua ei voi sanoa järin miehiseksi ilmestykseksi. Hän itse toivoisi saavansa enemmän lihaksia, mutta eipä sellaista ihmettä ole tapahtunut. Hän ei olekaan yhtä vahva kuin monet muut ikäisensä pojat, mutta kyllä hän kuitenkin edes jotakin jaksaa nostella. Takun kävely on reipasta ja rentoa, mutta ryhdissä olisi paljonkin parantamisen varaa. Hänestä nimittäin saa jokseenkin "löysän" kuvan.

Nuorukaisen kasvot ovat soikeahkot ja niissä on vielä jäljellä poikamaisia piirteitä. Hän onkin pikemminkin kaunis kuin komea ilmestys, mikä harmittaa häntä suuresti. Timarion nimittäin toivoisi tekevänsä vaikutuksen ennemminkin miehekkyydellä kuin muilla ominaisuuksillaan. Pojalla on tummansiniset nappisilmät, joita kehystävät pitkät ja kaartuvat ripset. Huulet ovat väriltään hyvin vaaleat ja kohtalaisen kapeat. Nenänsä on niin ikään pienemmästä päästä. Takkua tuskin kukaan erehtyy luulemaan aikuiseksi, mikä johtuu niin hänen ulkonäöstään kuin käyttäytymisestäänkin. Kasvoilla on usein ilkikurinen virne, tai muka viaton pikkupojan hymy. Nuorukaisen kasvoja kehystävät heinänvaaleat, olkapäille asti ulottuvat hiukset. Lisänimensä Timarion onkin saanut juuri hiustensa takia, niillä kun on taipumusta olla aina enemmän tai vähemmän takussa. Hiuksiaan nuorimies saattaa toisinaan jopa letittää tai kietoa pienelle nutturalle.

Timarionin pukeutumisesta huomaa kyllä, ettei hän ole mikään rikkaan perheen poika. Hänen vaatteensa ovat usein rispaantuneita ja kuluneita, muiden vanhoja ja moneen otteeseen paikkailtuja. Kesäisin hän suosii polvihousuja ja yksinkertaisia paitoja, mutta viileämmällä säällä hän siirtyy pidempiin hihoihin ja lahkeisiin. Takulta löytyy takkikin pakkaspäivien varalta, sekä paksut lämpimät saappaat. Kesäisin hän kuitenkin kulkee mielellään paljain jaloin. Lävistyksiä ja tatuointeja nuorella miehenalulla ei vielä ole, mutta sellaisten hankkimisesta hän kuitenkin on haaveillut. Koruja ja asusteita Takku ei käytä juuri koskaan, mutta eipä hän sellaisia edes omista. Hukkaisi vain, jos sellaisia jostakin sattuisi saamaan.

LUONNE

Takku näyttää kiltiltä pojalta, ainakin yleensä. Ulkonäkö kuitenkin pettää, sillä tämä nuori mies on melkoinen keppostelija. Hän oppi orpokodin kasvatusintoilijoista huolimatta tekemään kaikenlaisia konnuuksia, kuten vaikkapa varastelemaan muiden omaisuutta. Takku olikin jo pienestä pitäen turhan helposti muiden käskytettävissä. Hän vain teki niin kuin isommat pojat käskivät. Sittemmin hänelle on tullut rutkasti lisää omaa tahtoa ja myös jonkinlaista uhoa olemukseensa. Tuskin hänen uhittelustaan koskaan hyötyä on, se vain näyttää pikemminkin huvittavalta. Turhan usein Timarion kerskailee rohkeudellaan ja taidoillaan, mutta tosipaikan tullen hän on kuitenkin melkoinen pelkuri. Edes orpokodin sisaret eivät ole saaneet häntä juuri rohkaistumaan, saati sitten hylkäämään lapsena opittuja huonoja tapoja, kuten joutilaisuutta.

Useimmiten Timarion on iloinen ja pirteä nuori vesseli, joka on syvällä sisimmässään vielä ihan poikanen. Hän ennemmin leikkisi päivät pitkät kuin tekisi oikeita töitä. Vanhemmiten hän on kuitenkin huomannut, että työnteko kannattaa, vaikka ei siitä erityisesti pidäkään. Työnsä nuorukainen tekeekin vain vähän sinne päin, enemmän tai vähemmän hutiloiden. Hän ei ole erityisen luotettava, vaan saattaa töitä tehdessään näpistellä yhtä jos toistakin. Monesti hän saakin vihaiset kauppiat peräänsä, mutta vikkelä kun on, pääsee hän noita nopeasti pakoon. Timarion osaa olla varsin viihdyttävä niin halutessaan, yleensä hän kuitenkin on itse se, joka viihdyttämistä kaipaa. Miehen alulla on tapana ajautua huonoon seuraan ja salaa hän ihaileekin kaikenmoisia kulkureita ja lurjuksia, jotka tuntuvat vähättelevän lakien ja säädösten merkitystä. Takun suurin haave onkin isompana ryhtyä merirosvoksi. Tähän mennessä hän ei yrityksistään huolimatta ole onnistunut pääsemään edes pesemään laivojen kansia.

Kepposteleva ja iloluontoinen Timarion ei juuri tunteitaan salaile. Poikkeuksena sääntöön hän kuitenkin kätkee kyyneleensä, sillä hänen uskomuksissaan tosimiehet eivät itke ja juuri sellainen hän haluaisi olla. Takku ei aina puhu totta, vaan hänen suustaan kuulee usein valkoisia valheita. Mikään pahamaineinen rikollinen hän ei näpistelystään huolimatta ole, ennemmin vain kiusankappale, joka olisi parasta opettaa oikeille tavoille. Toisinaan Takkua vaivaa alakuloisuus, mitä tapahtuu etenkin orpokotimuistojen noustessa pintaan. Timarion itse on elämäänsä tyytyväinen. Hänellä kun on paikka missä asua ja ruokaa saatavilla. Suurin ongelma lienee hänen ristiriitainen suhtautumisensa omaan käytökseensä. Asunnon tarjonneen hyväntahtoisen mummelin vuoksi häntä toisinaan vaivaavat melkoiset omantunnon tuskat, mutta samalla hän kuitenkin haluaa jatkaa huoletonta elämäänsä.

MUUTA
-Viheltelee mielellään, melkein missä vain
-Lukee ja kirjoittaa, mutta huonosti
-Ei juuri omista kuin vaatteet päällään sekä pienen puukon
-Pitää koirista ja hevosista

Hahmo: Sibby
Kuva: RinmaruGames
by luppaliini
Minä peräänkuulutan niitä kevättanssiaisia edelleen!!! ja murhamysteerit ois kyllä mielenkiintoisia ^^ Jotain missä olisi salaviestejä/mystiikkaa *vink, vink, Fána haluaisi selvitellä sellaisia*. Olen miettinyt haluaisivatko he, joilla on drotseja enemmän kokouksia? Sellaisia, missä otetaan esille aina ajankohtaiset aiheet, väännetään kättä ja muodostetaan pieniä liittoja? :) Ja kyllä, haluaisin tietää ketkä kääpiöt olivat poikasiimme kohdistuneen hyökkäyksen takana, eli olisi mukavaa saada kääpiöiden suunnalta pelikontettia. Lyhyesti ja ytimekkäästi (ja kerrankin oikein itsekkäästi!!!) kaikkea sellaista, mihin Fánan voi työntää mukaan olisi enemmän kuin tervetullutta! *puspus* ^^
by Trixy
Itse toivoisin tosiaan tuota uutta uskontoa kehiin. Tai ei välttämättä tarvitsisi olla edes uusi. Joku huuhaa-akka tai-ukko olisi löytänyt esim jotain vanhoja pakanallisia kirjoituksia ja päättänyt että tämä on oikea uskonto ja olisi nyt vaikeina aikoina saanut sitten kannatusta sille. Sekään voisi vaikka heittää vähän semmosta, että ne osittain sillä ydin porukka huijaa ihmisiä. Toinen mistä olen kiinnostunut on tuo kääpiöden eteneminen todellakin. Saisin sitä kautta omalle kääpiöllenikin kenties vähän järkeviä pelejä. Ja murhamysteerit on aina jees. Troian Cluedot pystyyn nyt ;D