Yleinen

Alue Ketjut Viestit Viimeisi
No New Posts Vieraskirja

Linkinvaihtoon tai jotain kysyttävää? Ota yhteyttä ylläpitoon! Alueelta löytyy myös UKK.

Vierasystävällinen alue

3 88 Linkinvaihto
Tinkumyy
Jun 30, 2020 17:59:06 GMT 2

Tärkeät

Alue Ketjut Viestit Viimeisi
No New Posts Troianin tärkeät

Lisätietoja ja ilmoituksia koskien foorumia ja peliä, sekä kaikkea muuta oleellista. Hyvä pitää silmällä, kun uusia ketjuja ilmaantuu.

57 331 Päivitykset (23.5.2020)
Tredstone
May 23, 2020 21:24:38 GMT 2
No New Posts ✎ Ideariihi

Pelaajien ehdotuksille ja ideoille avoin suunnittelualue (muistakaa lukea ohjeet!). Myös pelinjohto voi hakea alueelle kirjoittamalla vastauksia ja mielipiteitä peliä koskeviin pohdintoihin.

53 170 Kruununkortteli
Tredstone
Mar 15, 2020 15:14:51 GMT 2
No New Posts Juoniminen

Tarvitsetko ideointiapua tai seuraa juonitteluihin? Aloita keskustelu aiheesta jo tänään, ja odota että joku tarttuu syöttiin! Sisältää myös pelin pääjuonten kehittelyt.

28 125 Pikkujuorut
luppaliini
Jun 26, 2020 13:38:34 GMT 2
No New Posts Questit ja Eventit

Tehtävät ja Tapahtumat tietoineen löytyvät täältä.

228 2,533

Hahmot

Alue Ketjut Viestit Viimeisi
No New Posts Hahmot

Kaikkien pelin hahmojen esittelyt. Otsikossa hahmon nimi, sekä ammatti/asemamääre/tmv. Luo ensimmäiselle hahmolle ketju tänne vasta hyväksymisen jälkeen.

246 248 Filuvor Ghaetamorin sukua, kauppias
LoRu
May 31, 2020 13:58:20 GMT 2
No New Posts Hahmohyväksyntä ja liittyminen

Lähetä hahmon kuvaus tänne ja odota ylläpidon siirtävän sen oikeaan paikkaan hyväksymisen merkiksi. Jos tiedoissa on jotain keskusteltavaa, ylläpito laittaa yksityisviestiä aiheesta.

Vierasystävällinen alue

4 4 Erk Esimerk, Esimerkkihahmo
Tredstone
May 23, 2020 19:30:09 GMT 2

Erikoiset

Alue Ketjut Viestit Viimeisi
No New Posts Kirjeet

Kaikki hahmojen väliset kirjeenvaihdot yms. kirjalliset tuotokset. Vastaukset tai hahmon reaktiot kirjeisiin voi kirjoittaa samaan ketjuun. Erikoisfonteissa on löydettävissä erilaisia käsialafontteja, joilla voi halutessaan ehostaa kirjeen ulkomuotoa!

Kirjeen ei tarvitse olla hahmosi kirjottama, myös hahmon saamat kirjeet (esimerkiksi kauan kadonneelta sukulaiselta) voi kirjoittaa tänne.

53 75
No New Posts Takaumat

Hahmojen elämää koskevat, ajassa yli vuoden taaksepäin sijoittuvat tapahtumat voi pelata täällä. Suotavaa olisi ilmoittaa takauman ajankohta jotenkin ketjun alussa. Oleellinen voi olla myös paikka, johon takauma sijoittuu.

110 2,916

Pelialueet: Tremas ♛

Alue Ketjut Viestit Viimeisi
No New Posts Keskikaupunki

Tremasiin saavuttaessa saapuu suoraan Keskikaupunkiin. Keskikaupunki on Tremasin kaupungin alueista pinta-alaltaan suurin, ja se sisältää keskusaukean lisäksi kruununkorttelin.
Keskikaupungin ylellisistä rakennuksista moni kärsi suuresti vuoden 2217 tulipalossa ja iso osa kaupunginosaa jouduttiin jälleenrakentamaan.

282 9,543 Tervetuloa Kotiin (Y)
Trixy
Jul 6, 2020 13:08:08 GMT 2
No New Posts Rotankolo

Seuraamalla pääkatua Keskikaupungin läpi löytää lopulta tiensä suoraan Rotankoloon. Troianin ainoa ja pahoin kärsinyt vankila sijaitsee tässä osassa kaupunkia, samoin kuin Tuomioistuin.

Rotankolo on erittäin suosittua aluetta rikollisten keskuudessa, sillä sen varjoisille kujille ja hökkelimajoihin on helppo kadota huomiota herättämättä. Rakennuskanta on kehnoa, eikä kenties ole yllätys, että varkaudet ja tulipalotkin ovat tavallisia.

93 3,114
No New Posts Satamanlaita

Nimensä mukaan Satamanlaita on kasvanut kallioisen sataman laidoille. Alue sijaitsee rinteessä muun kaupungin alapuolella, ja sinne johtavat reitit on kivetty, ollen etenkin talvisin petollisen liukkaita.
Satamanlaidasta löytää myös Tremasin suosituimman torin, Satamatorin.
Sataman läheisyydessä oli alkujaan vain vähän vakituista asutusta ja enemmän harvaan pystytettyjä varastorakennuksia, mutta kaupungin kasvu on tiivistänyt aluetta ja tuonut paikalle myös enemmän vakituisia asukkaita.

91 3,319
No New Posts Korpinperä

Rotankolon ja Keskikaupungin vieresssä kohoaa Korpinperä, joka on rakennettu muita kaupunginosia ylemmäs. Alue on hyvämaineista ja varakasta, rakennukset ovat suuria ja kadut väljiä.
Huonot ajat jättivät jälkensä myös Korpinperään, mutta kaupunginosa on toipunut muuta kaupunkia nopeammin. Alueen tunnetuin, rikkaiden suosima majatalo on nimeltään Soittava Mestari.

60 2,301
No New Posts Vanha Tremas

Nimensä mukaisesti kaupungin vanhinta aluetta. Monet kaupunginosan rakennuksista ovat nykyään rapistuneet, eikä kaikilla alueen asukkalla ole kurjien aikojen jäljiltä varaa kunnostaa huonokuntoisia kotejaan.
Vanha Tremas on kuitenkin tärkeä ja elävä osa kaupunkia, sillä siellä sijaitsee Työväenkatu, jonka varrella ammattiaan harjoittavat lukuisat työläiset, kuten sepät, suutarit, leipurit yms.

62 1,679
No New Posts Laitakaupunki

Laitakaupunki tunnetaan Rotankolon tapaan melko turvattomana alueena, sillä sodan jälkeen alueelle päätyi muuttamaan paljon entisiä sotilaita, kotiseutunsa Rothwynille menettäneitä ja muuten vain yhteiskunnan huono-osaisia, jotka eivät löytäneet sijaa muualta.
Tässä ahtaiden katujen ja liian tiiviisti ahdettujen talojen kaupunginosassa asuminen on yhä suhteellisen edullista, sillä kulkuyhteydet sataman suuntaan ovat huonot ja välimatka pitkä.

46 1,627
No New Posts Uusi Meres

Sodan aikaisessa palossa tuhoutunut, pitkään "palaneena kaupunkina" tunnettu alue, joka rakennettiin uudelleen kunnolla vasta Meresin pakolaisia varten. Osa rakennuksista on kyhätty nopeasti ja mahdollisimman halvalla, joten rakennuskanta on vaihtelevan heikkolaatuista, eivätkä talojen sortumiset ole mitenkään tavattomia. Kadut ovat kiveättömät ja alueen jätehuollossa on paljon parantamisen varaa.

22 1,064
No New Posts kaupungin ulkopuoli ja muu maakunta

Tremasin maakunta on peltojen ja pienten metsien täplittämää, ja siellä täällä sijaitsee pieniä kyliä, joiden lähistöllä on usein aateliskartano tai pari.
Suoraan kaupungin muurien ulkopuolella sijaitsee paitsi peltoja, myös uuteen käyttöön lunastettu harjoituskenttä.

153 6,453

Pelialueet: Muut kaupungit

Alue Ketjut Viestit Viimeisi
No New Posts Kalman

Suokaupunki lähialueineen. Sijaitsee Tremasista etelään, rakentunut joen keskelle kertyneille hiekkasärkille. Alkujaan merlem-haltioiden siirtokunta, sittemmin jäänyt ihmisten hallintaan lähinnä suurinta saarta, Carad Mandea, lukuunottamatta.

3 54
No New Posts Ganosport

Troianin luultavasti toisiksi suurin kaupunki lähialueineen, sijaitsee Kalmanista etelään ja Meresistä pohjoiseen. Nykyisin jäänyt lähelle Troianin ja Meresin haltiavaltakunnan rajaa, ja kärsinyt pitkään väestönräjähdyksestä lieveilmiöineen pakolaisvirran vuoksi.

4 21
No New Posts Meres

"Vihreä kaupunki" lähialueineen. Sinilinnoineen haltiavaltakunnan sydän ja Troianin entinen pääkaupunki. Palautui merlem-haltioiden käsiin väkivalloin vuonna 2216, ja toimii nykyisin haltiavallan suurimpana ja tärkeimpänä kaupunkina.

61 1,419

Pelialueet: Muut paikat

Alue Ketjut Viestit Viimeisi
No New Posts Muu Troian

Troianin valtakunnan muut alueet pelattavia kaupunkeja ja niiden lähitienoita lukuunottamatta.
(Kartat)

74 3,653
No New Posts Muu haltiavaltakunta

Entinen Etelä-Troian. Pelialueet Punavuorten eteläpuolelta Meresin aarnimetsään, ja aina Maynan ja Ensen rajoille.
(Kartat)

23 518
No New Posts Muu maailma

Muun, Troianin ja Meresin ulkopuolisen maailman pelaaminen tapahtuu täällä. Tarkoitettu lähinnä vain lähivaltioiden alueen peleihin.

9 208
No New Posts Merialueet

Kattaen Troianin ja Meresin läheisimmät merialueet, ja miksei myös kauemmatkin.

6 304

Foorumin tiedot

Board Statistics
Viestit ja vastaukset
Aloituksia yhteensä: 2,733      Vastauksia yhteensä: 62,294
Viimeisin: Tervetuloa Kotiin (Y) (Trixy Jul 6, 2020 13:08:08 GMT 2)
Uusimmat ketjut - Uusimmat viestit
Members
Käyttäjät
Pelaajia: 18
Uusin jäsen: verheiden
Suurin käyttäjämäärä: 34 (Apr 26, 2015 19:23:00 GMT 2)
Members Online
Paikalla
0 Ylläpitäjää, 0 Pelaajaa, 1 Vieras.
24 Hours
Paikalla 24 tunnin aikana
0 Ylläpitäjää, 3 Pelaajaa, 73 Vierasta.
luppaliini, Trixy, LoRu