Uusimmat viestit

by Trixy
//Hahmo on Qizlos Edgertonin sisar//  
Käyttöoikeus: Saa käyttää vapaasti peleissä kunhan ei tapa. Toivottavaa olisi laittaa viestiä minulle, jos käyttää peleissä.   


Nimi: Cherra Edgerton  
Ikä: 38  
Syntynyt: 12.2.2183 
Sukupuoli: Nainen 
Siviilisääty: Naimaton vanha piika 


 

Cherra on keskimmäinen Anya ja Ozdel Edgertonin liitosta syntyneistä lapsista. Tyttönä Cherralle opetettiin tietenkin hyvät aatelilleset tavat, mutta hänen harteilleen ei koskaan laskettu niin vaativaa painoa kuin vaikkapa hänen isoveljensä Qizlosin tai pikku veljen Thoryn. Lapsuutensa nainen elikin onnellisesti ja hän on tähän päivään asti ollut läheinen veljensä Qizlosin kanssa. 
Cherra omistaa Meynerissä olevan Hilpeät hanskat nimisen vaatturi liikkeen. Todellisuudessa, liike on kokonaan Qizlosin ostama, mutta Cherra pitää liikettä veljensä ollessa Tremasissa. Myös tällä tavoin sisarukset ovat saanneet naiselle työpaikan, joten tuon naimattamuutta ei katsota enää niin pahalla.  

Luonteeltaan nainen on hyvin räiskyvä ja iloinen. Hän rakastaa metsästystä ja usein Cherrassa näkyykin miehisiä tunteita vaikka tuo onkin todella naisellinen. Ei ole mikään salaisuus, että Cherra järjestää Meynerissä illan istujaisia joita hän kutsuu Täydelliseksi yöksi. Cherra tuntee itse voimakasta vetoa naisia, kohtaan ja hän onkin onnistunut ärsyttämään useamman kosijan karkuun. 

Cherra on noin 170 senttinen, hyvin naiselliset muodot omaava leidi. Hänellä on tumma auringon paahtama iho ja tummanruskeat lämpimät silmät. Mustat suorat hiukset ulottuvat puoleen selkään asti. Cherra rakastaan oranssia, keltaista ja punaista. Hänen pukeutumiseensa kuuluu hyvin usein housut ja paita joka peittää mahdollisimman vähän. Naisen tavara merkki ovat hyvin punatut huulet. 
by Tredstone

PÄIVITYKSET


23.5.2020
- Foorumia myllätty suuremmalla mittakaavalla: arkistoja tiivistelty, ja pelialueissa tapahtui selkeitä muutoksia. Kalman, Ganosport ja Meres kutistuivat yksittäisiksi osioiksi uuden Muut kaupungit -kategorian alle vähäisten pelimäärien vuoksi - tämä ei vaikuta varsinaisesti pelimaailman pelattaviin alueisiin (kaupunkien ja niiden alueiden tarkemmat kuvaukset löytyvät edelleen Pelattavat kaupungit -ketjusta), mutta toivottavasti helpottaa foorumin selaamista. Myös Pohjois-Troian ja Keski-Troian yhdistyivät selkeämmäksi "Muu Troian" -alueeksi.
- Liittymisohjeet yksinkertaistuivat. Jatkossa myös liittymishahmot hyväksytään siirtämällä niille luodut ketjut oikealle alueelle, ja ylläpito ottaa vain tarvittaessa yhteyttä aiheeseen liittyen yksityisviestitse.
- Juorut -alueelle luotu Pikkujuorut -ketju, yrityksenä rohkaista pelaajia luomaan herkemmin uusia juoruja.
- Hahmojen asunto-alueet saivat eteensä [Asunto] -merkin selaamisen helpottamiseksi.
- Keskusteluryhmän kanavissa tapahtui myös muutoksia: drotsit ja haltianeuvosto menettivät omat kanavansa vähäisen käytön seurauksena, ja jatkossa juonia voidaan puida #luomiskeskustelu -kanavalla.

Huom.! Lähipäivinä saattaa tapahtua vielä muutakin siivousta ja päivitystä, jos ylläpito keksii lisää paranneltavia kohtia.
by Tredstone
Ketju kaikenlaisille pienemmille juoruille, joille ei syystä tai toisesta uskalla luoda kokonaista ketjua. "Pikkujuoru" voi olla esimerkiksi lyhyt kuvaus minkä tahansa päättyneen pelin tapahtumista (ja miel. linkki peliin).

Ylläpito kannustaa aivan kaikkia kirjoittamaan pelatuista peleistään tietoja juoruihin, sillä se auttaa muitakin pysymään kartalla siitä, mitä kaikissa peleissä oikein tapahtuu. Tämä helpottaa myös hahmojen välisten juonikuvioiden kehittelyä!
by Tredstone
Perustiedot
Nimi: Erk Esimerk
Ikä: 99 vuotta
Laji: ihminen
Äidinkieli: hagram
Muut osatut kielet: ei osaa muita kieliä
Ammatti: malli, esimerkki

Erk on ammattiltaan malli ja esimerkki. Hän on melko varakas. Hänen äidinkielensä on hagram. Hän ei osaa mitään muita kieliä.

Ulkonäkö
Vanha ihminen on iholtaanväriltään vaalea ja hänen ihonsa on myös tasaisen sävyinen, lisäksi hänen kasvonsa ovat hieman punakat. Hän on kalju. Hänen sukupuolensa on tunnistamaton. Hänen kehonsa on hoikka ja melko tavallinen, ja vanhus näyttää hieman heikommalta kuin on. Vanha ihminen on ihmiseksi keskimittainen (n. 175 cm).

Piirteiltään Erk ei ole kovin silmäähivelevä. Hänen melko tavanomaiset kasvonsa ovat pulleaposkiset ja luisevat. Hänen kulmansa rehottavat jonkin verran, ja ovat muutoin ilmeikkäät. Hänen silmänsä ovat puolestaan suuret, ja väriltään keltaiset. Hänen mitäänsanomaton suunsa on täyteläinen, ja hänen liian epäsymmetrinen nenänsä on suuri, melko kapea ja suora, eikä se ole erityisen pitkä tai lyhyt. Hänellä on terävä ääni.
Hän on kauttaaltaan arpinen. Häneltä puuttuu toinen jalka.

Erk pukeutuu yleensä käytännöllisesti, ja hänen vaatteistaan huomaa, että hän on rikas. Hänen lempivärinsä on harmaa, ja hän käyttää muutamia kultaisia tai hopeisia koruja.

Kaikenkaikkiaan ihminen ei ole erityisen viehättävä.

Luonne
Erk on usein kiihkeä ja omistautuu itselleen tärkeille asioille, mutta hän mielummin tekee kaiken hitaasti ja huolellisesti, kuin hosuu turhaan. Kun hän on jotakin päättänyt, voi olla lähes mahdotonta saada häntä muuttamaan mieltään. Vanha ihminen pystyy rauhoittumaan kaikkein parhaiten metsässä kulkiessaan, mutta ristiriitaisesti hän silti myös tavallaan inhoaa siellä oleskelua. Hän on usein kohtalaisen kömpelö.
Hän pitää hyvistä esimerkeistä, mutta inhoaa huonoja esimerkkejä. Hän pitää myös eläimistä, erityisesti linnuista. Useimmiten hän on äänekäs vain poikkeustilanteissa.

Nähtyään ja koettuaan mallihahmon elämässään paljon juuri mikään ei enää hetkauta häntä, joskin ihminen osaa kuitenkin olla hyvin julma, ja saa ajoittain huvia muiden piinaamisesta. Hänellä on paha tapa kysellä liikaa tuntemattomilta. Välillä hän kaipaa omaa rauhaa ja ennemmin vetäytyy omiin oloihinsa. Toisinaan Erk on erityisen juonikas. Vauraudestaan huolimatta hän tyytyy vähään, eikä elä mitenkään erityisen leveästi, vaikka pystyisikin.

Hän on Äidin ja Soturin palvoja, mutta vanha ihminen ei kuitenkaan ole aivan varma siitä, onko mitään jumalia todella olemassa, ja onkin enemmän tapauskovainen.

Menneisyys
Erk syntyi Tremasissa esikoiseksi vanhempiensa satunnaisen suhteen seurauksena. Hänen äitinsä on Fian, ja isänsä Delon. Hänen molemmat vanhempansa ovat sittemmin kuolleet. Hänellä on kaksi sisarta, joihin hänen välinsä ovat nykyisin viileät.

Hän vietti hyvin onnellisen ja turvallisen lapsuuden. Kotona ei ollut koskaan pulaa mistään, ja Erk oli hyvin rakastettu, ja myös tyytyväinen siihen. Saavuttaessaan teini-iän hänen elämänsä ei muuttunut merkittävästi, ja hän vietti paljon aikaa kotona.

Eräänä päivänä hänen sydämessään syttyi kuitenkin intohimoinen tarve ryhtyä mallihahmoksi, ja niinpä hän jätti lapsuudenkotinsa toteuttaakseen unelmansa ja on toiminut esimerkillisenä esimerkkinä siitä asti.

Kuvaus on luotu Troianin Hahmogeneraattorilla. Hahmogeneraattori ©Tredstone. Kuvauksen muokkasi: Tredstone
by Tredstone

PÄIVITYKSET


22.5.2020
- Ideariihtä siivoiltu, vanhoja aiheita heitetty arkistoon ja tietoja siirretty lisäinfoihin yms.
- Korjattu kotisivuilta vain lievästi Firefoxiin vaikuttanut koodiongelma.
- Huom. Event on parhaillaan käynnissä!