Ohjeet

Aloita oma ketju mille tahansa (turhallekin) juorulle - otsikko näkyy uutisvirrassa, ja kymmenen uusinta suoraan tällä sivulla. Juorut ovat kaikille pelaajille vapaata riistaa, ja niitä voi käyttää peleissä!
(Juoruihin kannattaa laittaa tapahtumapaikka ja -aikaväli, sekä mahd. linkki aiheeseen liittyvään peliin.)

>Juorut -alueelle<

Uusimmat juorut

by luppaliini
Tremas: Hävyttömät haltiat kevättanssiasissa!


”Näittekö tekin sen iljetyksen!”


”Minkä niin?”


”No sen rietastelevan haltian! Sen pitkän hongankolistelijan. Miten sellainen kehtaakin näyttäytyä kunniallisten ihmisten joukossa! Olisi edes pukenut päällensä jotain säädyllistä, eikä juoksennellut elostelemassa miltei ilkialastomana!


”Että ihan alastomana…”


”Juu, juu! Eevertti-parkakin sairastui silkasta järkytyksestä. Ihan hän puhkui ja puhisi punaisenkirjavana, ja hälle tuli niin kiire käymälään, kun hänen vatsansa meni sekaisin sen haltian tähden!”


”Niin niin…”


// Liittyen eventpeliin: Dirty Dancing, Oon sun Beibi //
by luppaliini
Tremas: Haltianeidon oli käydä kalpaten, tuntemattomaksi jäänyt herrasmies pelasti neidon viime hetkillä!
Silminnäkijät kertovat Kolmannen Jousenkuun 16. päivän iltana sattuneesta välikohtauksesta, jossa holtittomasti ohjatut vaunut olivat ajaa haltianeidon ylitse. Vahingolta vältyttiin tuntemattomaksi jääneen miehen urheuden ansiosta. Neito ja mies kuitenkin katosivat paikalta, ennen kuin kaupungin virkavalta ennättivät selvittämään tilannetta. Osa todistajista uskookin henkeäsalpaavan tapahtumaketjun olleen ennalta järjestetty ja arvelee nimettömän kaksikon kuuluneen Troiania kiertävään teatteriryhmään.

Tremas: Haureutta hurskaan porvarin kattopaanuilla!
Kunniallinen porvarismies joutui todistamaan asuntonsa katolla tapahtunutta haureutta. Talon isäntä oli yllättänyt vieraan miehen kattonsa tasanteelta, liehittelemästä haltiaveristä prostituoitua. Tapahtuneesta ei tehty ilmoitusta, sillä Äidin rakkauden nimeen vannova isäntä oli antanut armon käydä oikeudesta, ja uskoo hartaasti avanneensa synnin teille kääntyneen miehen silmät.
”Krhm…Kaikella Äidin rakkaudella häntä opastin kohti pelastuksen tietä…Krhm….Ei siinä…ulkopuolisten apua tarvittu…”

//Molemmat juorut liittyen eventpeliin: Varjojen valkea ritari //
by Trixy
Tremas: Kuninkaankaartille on tärkeämpää naurattaa nuoria neitoja kuin suojella kuningastamme.

”Aivan kuin varkaat kaartissa eivät riittäisi, nyt ne jo juoksevat nuorten tyttöjen perässä”

”Ehkä sille on joku luonnollinen selitys”

”Olisitte nähneet kuinka sitä oikein kolmea neitoa saatettiin, ei meinattu lähteä töitäkään tekemään”


//Liittyen eventryhmäpeliin: Haamu Menneisyydestä //
by luppaliini
Tremas: Kaartinkirjuri nähty Ser Edgertonin seurana kevättanssiaisissa.

 ”Joko olette kuulleet, Herra Coervello istui Ser Edgertonin seurassa drotsien aitiossa kevättanssiaisten aikaan!”

”Mitä, ei kait sentään!”

”Kyllä kyllä, näin sen omin silmin!”
 


//Liittyen eventryhmäpeliin: Jousia ja Jousisoittimia //


by Tredstone
Ketju kaikenlaisille pienemmille juoruille, joille ei syystä tai toisesta uskalla luoda kokonaista ketjua. "Pikkujuoru" voi olla esimerkiksi lyhyt kuvaus minkä tahansa päättyneen pelin tapahtumista (ja miel. linkki peliin).

Ylläpito kannustaa aivan kaikkia kirjoittamaan pelatuista peleistään tietoja juoruihin, sillä se auttaa muitakin pysymään kartalla siitä, mitä kaikissa peleissä oikein tapahtuu. Tämä helpottaa myös hahmojen välisten juonikuvioiden kehittelyä!
by Tredstone
Huhut kertovat, että entinen pormestari Sadalbari on joutunut myös kruunun epäsuosioon, ja joutunut jättämään Ganosportin maakunnan maaherruuden!
by Tredstone
4. Toista Suvenkuuta (Cermië 4. - 4. heinäkuuta) Na'wein sotajoukot ylittävät Maynan etelärajan. Seuranneet taistelut ovat nopeita ja tehokkaita, maynalaiset eivät voi mitään Na'wein ylivoiman edessä, eikä Ense vastaa Maynan avunpyyntöihin. Vain muutamassa viikossa keisarikunta saa koko valtakunnan hallintaansa ilman suureksi yltyvää verenvuodatusta.

Maynan kuningas jää naweilaisten vangiksi, mutta suuri joukko muita valtakunnan silmäätekeviä pyrkii pakoon Enseen, sillä Na'wei yrittää tehdä vallan siirtymisestä tehokkaan - ja poistaa etenkin Maynan uskonnollista, vanhoillista johtoporrasta kovin ottein, ennen kuin nämä onnistuvat puhumaan kansan kiihoksiin. Ense ottaa kaikki maynalaiset pakolaiset vastaan, mutta avunannon sijaan kerää merkittävät henkilöt kokoon ja toimittaa takaisin Maynan rajalle, suoraan naweilaisten käsiin. Vain hyvin pieni joukko tärkeimpiä Marbwahran palvojia pääsee livahtamaan kalastusaluksella kohti Ganosportia... jonne he rantautuvat vähin äänin viimein Kolmannen Suvenkuun (Urimë - elokuu) lopussa.

Tilanteen vakiinnuttua Maynan keisari pyytää audienssia Haltianeuvostolta, tarjoten hyvän tahdon eleenä Balkoninniemen maita takaisin niitä kaipaaville pienemmille merlem-suvuille. Meresin ja Na'wein tapaaminen sovitaan tapahtuvaksi Toisena Sadonkuuna (Narquelië - lokakuu).
Ensimmäisen Sadonkuun loppupuolella tiedot Maynan tapahtumista alkavat viimein levitä Troianin eteläosista kohti Tremasia...
by vaeltaja
"Prinssi Utherin joukot lyöty! Prinssi on nyt, kirjaimellisesti, vajonnut maan alle!"
by vaeltaja
Huhu kertoo että skandaaleissa ryvettynyt pormestari on eroamassa virastaan 
Tulossa on siis uudet vaalit pormestariksi!
by vaeltaja

"Rothwynissä taistellaan. On turha toivoa rauhanomaista ratkaisua ennen kuin joku kuolee. "